dissabte, 8 de febrer del 2014

Nous sommes a la maison!!!!!

Dissabte 8 febrer 2014

Imatge de les pistes nevant...... preparant-nos per esquiar.

El Viatge i l’experiència s’ha acabat! Divendres vam despertar-nos plovent a Evian, pel que tot pronosticava un mal dia per esquiar. Era un dia ple d’aconteixements, esquí, revisar si comprem un últim regalet o formatees i xocolates, maletes, festa de despedida i viatge de tornada. Massa per organitzar de forma ordenada i que tot surti bé. A sobre, de bon matí…..plovent.

Durant tots els 12 km que separen Evian de Bernex (l’estació d’esquí) continuava plovent….. però calia pujar a pistes i veure què es podia fer…. Pugem amunt i a mig telecadira, per tant a 1200-1300 mts sí que era neu.....bé, però una nevada!!!! Així que només arribar dalt es va donar llibertat als alumnes, només podia esquiar qui realment en tingués moltes ganes, podien probar-ho una estona, sempre amb el monitor i si no aguantaven la nevada o teníen fred, es podien quedar a una sala que hi ha molt gran per aquestes ocasions. Els que van esquiar, moltes felicitats, la neu estava espectacular, i és per això que haureu vist els anoracs i pantalons xops com mai. Es podia esquiar , però el nivell de visibilitat era molt baix i calia anar en compte perquè hi havia neu fins als genolls….emocionant.
Restaurant Le marmotte, on dinem tots el díes.
A les 12h30’ ja vam dinar…i després de dinar vam fer un grup de bons esquiadors per baixar fins baix, la resta amb el telecadira i a tornar el material. Començava el compte enrera…. A Evian, al arribar prompte vam fer un passeig pel llac, visita als monuments principals i ens van convidar a un xocolatet calent….i ja amb les famílies…a fer maletes, dutxes i la festa.

La festa és emocionant, en un local únicament per nosaltres, tots ballant, vam picar algo de sopar… i a les 22h despedides i plors….cap al bus.

A la tornada han dormit i descansat algo més que en el viatge d’anada, però aquests adolescents tenen molta pila!!!! Ara imaginem dormiran com angelets!!!! Estaran cansats. No han parat!!!! Bé, i esta és la història d’aquest any a Evian….. Continuarà…..l’any vinent…


Bonne Nuit!!!!!! 

 Isa-Nacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada