dijous, 6 de febrer del 2014

Dijous 6 febrer

Avui a la les pistes de Bernex!!! Com podeu veure ha fet bon sol!!
Els 33 alumnes (21-I.E.S.+12 Liceo+professors-acompanyants esp i francesos)

Avui hem passat un bon dia d’esquí!!!! Ens hem alçat amb un dia despejat, després de la pluja d’ahir…. Pujant a pistes el paissatge era espectacular, de postal. Tots els teulats nevats amb un pamet de neu, els àrbres carregats, paquets de neu com cotó a dreta i esquerra de la carretera, però la carretera neta i amb un sol brillant…. El dia prometia… A dalt la cresta sí que es veia l’aire i no feia calor, però un bon dia. I així ha estat, hem disfrutat esquiant, molts no haguèssim parat ni a dinar, però cal alimentar-se!!!

El dinar ha estat boníssim (opinió personal evidentment), amanida complerta, pollastre amb salsa de xampinyons i patates fregides. De postre Mouse de xocolata!!! BO.

A la vesprada hem esquiat fins les 16h30, com habitualment, arreplegar esquís, baixar amb la cadira al bus…..i Ara tots estan ja amb les famílies…..avui tampoc hem tingut cap lesionat ni malalt greu….tenim a dues xiquetes amb una mica de mal de panxa o a les cames… el que els manca és una mica de motivació i hàbit per l’activitat físico-esportiva i estar esquiant durant tot el dia és dur…..però tot i així estan aprenent. Avui els monitors ens han felicitat perquè hi ha gent que està agafant molt de nivell.


Sense més….ja demà tornem…… Pel que Bonne Nuit!!!!!! 

Isa-Nacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada