dilluns, 3 de febrer del 2014

Dilluns 3 febrer


Avui ha estat el nostre primer dia d’esquí-escola…iniciem una setmana que promet. Diferent a les semanes habituals……
A les 8h15 tothom ja estava al seu respectiu institut, els del Liceo al Col.legi St. Bruno i els de l’IES Violant al Lycée. De 8h a 9h han estat fent classe de francés amb els seus respectius professors i a les 9h els hem anat a buscar. Ens han realitzat un petit tentenpié de benvinguda al menjador amb un sucs, xocolates…. I hem pujat cap a Bernex a llogar material, repartir grups als els monitors i començar la jornada d’esquí.

Ha fet molt bon dia, quan tingui les fotos baixades en veureu alguna mostra. La neu està perfecte!!!!! La pena és que hem començat tard a esquiar…. I ja sabeu que jo hagués esquiat molta més estona!!! Però bé, a les 13h hem dinat i a les 14h ja tornàvem a estar esquiant…..


Els alumnes molt bé, només hem tingut un petit avís amb un genoll, però no ha estat res, hem verificat amb la visita al metge i la radiografia pertinent que no té res…. Antiinflamatori i gel i a córrer!!! I sí que hem tingut dues i alguna estona tres alumnes de mal de cap, panxa…. Però esperem que sigui passatger!!!!


A les 17h ens hem visitat l’Ajuntament i ens ha rebut el Sr. Alcalde. A les 18h ens han arreplegat les famílies i cap a les cases pertinents. Tots els alumnes estan contents i satisfets amb les seves famílies.

Isa - Nacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada