dimecres, 5 de febrer del 2014

Dimecres 5 febrer 2014

Avui a la bolera de Thonon. Part del grup, no cabem tots a la foto!!!!!

Avui no ha parat de ploure i a estones nevar en tot el dia. Ha estat un dia especial, ja que teníem l’excursió a l’ONU, però per primera vegada hi hem anat tots els de Benicàssim i el company/a francés/a, per tant ha estat un dia de germanor i han tingut tot el dia per parlar i interactuar amb francesos i espanyols.

A les 8h hem marxat cap a Ginebra. Hem visitat l’ONU. Realment és un lloc amb un especial interés, on el guia ens ha explicat de forma molt detallada diferents aspectes de funcionament: els taulells on indica les reunions, les sales, formes d’assentar-se els diferents països en funció de l’idioma que presideix la reunió, els sis idiomes oficials, els països amb dret a vot, seus de les diferents organitzaions ,els regals dels diferents països… hem visitat sales, però malauradament no hem pogut entrar a contemplar la sala on hi ha la cúpula de Barceló (el regal més car que s’ha fet mai a l’ONU, un 40% l’hem pagat tots, l’altre 60% ha estat donat per empresaris), hi havia reunió i ens hem hagut de conformar en veure-la des de la porta de vidre. És impressionant.

Hem dinat a l’ONU entre tots els visitants, diplomàtics, treballadors....hi ha gent amunt i avall, de tots tipus, races, països.... i després de veure el Jet d’eau, la vorera del llac, el Rhone, les comportes, les botigues elitistes des del bus (perquè plovia) hem acabat de passar la vesprada retant-nos al bolos a la bolera de Thonon.


Ara tots estan ja amb les famílies…..avui tampoc hem tingut cap lesionat ni malalt…. Pel que Bonne Nuit!!!!!! 

 Isa-Nacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada