dissabte, 1 de febrer del 2014

Hem arribat a Evian Les Bains!

1 febrer 2014 18h- Bon soir. A hores d’ara ja tots els joves estan a les seves cases…. 



A les 11h del matí hem arribat amb una puntualitat francesa,. El professorat i acompanyants hem fet lo propi a l’hotel. 

El viatge ha anat molt bé, sobre rodes, ràpid i bé. A la nit hi ha alumnes que no han dormit massa pel nerviosisme o per les ganes de xerrar..... però a les 10h30' puntualment hem arribat a Evian. S'ha notat que portàvem a dos conductors i això ha reduit el temps d'alguna parada i cal valorar-ho molt positivament a nivell de seguretat. mentre un conductor dorm, l'altre condueix i viceversa... ì per tant no pateixes perquè el conductor porta tota la nit sense dormir. 

Fa un dia gris, però no fa excesivament fred. La temperatura és més baixa del que estem habituats, 7º, durant la nit hem arribat a estar a 0º, però és un fred sec, abrigant-nos es supera millor que el fred i humitat de Benicàssim. Diuen que demà nevarà....perfecte per tenir bona neu el dilluns. 

Quan hem arribat ja ens esperàven tots els joves francesos amb les famílies, professors, polítics i voluntaris que s’encarreguen de tot l’agermanament. 11h ens han recepcionat al Palau de Congressos en un acte protocolari però curt i dinàmic han presentat cada xic/a de Benicàssim amb el seu homòleg francés i han marxat a instal.lar-se a les seves cases.

Demà tenen dia de convivència amb les famílies. De moment tot va perfecte seguint el programa!! 

 AIXÍ QUE TOT BÉ. JA ADJUNTAREM FOTOS I AMPLIAREM EL DIARI, PERÒ AVUI FEM ESTA CRÒNICA RÀPIDA PER COMUNICAR-VOS QUE TOT EL VIATGE HA ANAT BÉ, HEM ARRIBAT SANS I ESTALVIS I JA ESTEM DISFRUTANT D’EVIAN!!!!!!!!!!!!!!! 

 Isa-Nacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada