dimarts, 4 de febrer del 2014

Dimarts 4 febrer


Segona jornada d’esquí. Com serà habitual dijous i divendres, hem arreplegat els alumnes als instituts i hem anat cap a Bernex. Avui feia núvol i algunes estones semblava que volia nevar, però ha fet un dia genial d’esquí!!!!! No ha fet gens de fred i tot i que algun moment hi havia menys visibilitat el temps ens ha respectat. Tots els alumnes han aprofitat intensament la jornada d’esquí, generalment estan aprenent moltíssim.

Els alumnes que tenen molta capacitat d’aprenentatge aquí poden aprofitar molt per aprendre moltíssim, ja que els monitors o “acompanyateurs” estan tot el dia amb nosaltres. No tenim únicament dues hores de curs, ací esquíem tot el dia amb el monitor. Els monitors són voluntaris de l’escola d’esquí que participen voluntariament amb l’agermanament, dinen amb nosaltres i estan tot el dia col.laborant. Hi ha monitors que fan més o menys correccions, a estones són guíes de pistes, però moltes vegades fem diferents exercicis de correcció de tècnica i per això si l’alumne és receptiu es pot evolucionar moltíssim. Hi ha molts alumnes que milloren extraordinariament.

Avui no hem tingut cap lesionat….. només un petit cop de genoll i un d’espatlla, però que fins i tot han seguit esquiant….. fenomenal…

El menjar a pistes bé, avui hem menjat ensaladilla, i carn estofada amb polenta de blat i formatge i macedònia….. el sopar….cada u a casa seva….qui sap???


Demà anem a Ginebra i a l’ONU!!!!

Isa - Nacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada